Rólunk

Tűzifa minden mennyiségben

Cégünkről

Telephelyünk Érden, a TOLMÁCS UTCA 13. szám alatt található, ahonnan könnyedén kiszolgálhatjuk a választott tűzifával Megrendelőinket.

Hétköznapokon: reggel 7:00-tól 16:00-ig várjuk vásárlóinkat!
Szombaton: Egyeztetés alapján!

Az általunk kínált tűzifa állami erdészetekből származik, melyek garantálják a kiváló minőséget. Mi minden segítséget megadunk, hogy gördülékeny és gyors legyen a tűzifa beszerzése. Ha bármilyen kérdése vagy kérése felmerül, készséggel állunk a rendelkezésére.

0dc1b447e169c03ca4f073eeb448dc94a2f787cd-111216082

Minőségi, 1-2 éves vágású, száraz tűzifák

Áraink versenyképesek, kiszolgálásunk gyors és pontos, tűzifáink pedig szárazak, minőségiek és konyhakészek! Többé nem kell fáradtságos, nyaktörő mutatványokkal töltenie drága szabadidejét, hiszen mi igyekszünk mindenben segítségére lenni!

Házhozszállítás

Tüzelőjét kiszállítjuk: Érdre, Halásztelekre, Csepelre, Budafokra, Szigetszentmiklósra, Budakeszire, Diósdra, Százhalombattára, Törökbálintra, Biatorbágyra, Sóskútra, Martonvásárra és Budaörsre.
Valamint Budapest egyes területeire!

*VAN MÓD BILLENŐS AUTÓVAL IS A KISZÁLLÍTÁSRA!

Bővebb tájékoztatásért, szállítással kapcsolatos információkért forduljon hozzánk bizalommal!

KÉRDÉSE VAN?

Ha nem biztos abban, hogy melyik lenne az Ön számára legmegfelelőbb tűzifa-összeállítás, keressen bátran és segítek a választásban! Rendeljen nálunk kalodás tűzifát gyorsan és egyszerűen. Hívjon minket, szívesen válaszolunk érdeklődésére!